آموزش سئو از مبتدی تا پیشرفته



انتخاب کلمات کلیدی یکی از مهم ترین مراحل سئو و بهینه سازی وب سایت است. یکی از بزرگترین دلایلی که بسیاری از افراد پس از کار بر روی سئو سایت خود را در نتایج برتر گوگل قرار نمی دهند، این است که آنها معمولا کلمات کلیدی را انتخاب نمی کنند.

وقتی کلمات کلیدی سایت خود را انتخاب نمی کنید و لمس کلمات کلیدی را بسیار سخت می بینید، واضح است که نمی توانید اولین نتایج گوگل را در مورد آن عبارات به دست آورید.

به همین دلیل است که باید یک استراتژی کلیدی بسیار اساسی داشته باشید. البته در ادامه این مقاله بسیار جامع و مفصل در مورد استراتژی کلمات کلیدی با شما صحبت خواهم کرد و نکاتی را به شما می گویم که با استفاده از آنها می توانید بهترین کلمات کلیدی را برای سایت خود انتخاب کنید.

پس با ما همراه باشید تا به شما بگویم چگونه می توانید بهترین کلمات کلیدی را انتخاب کنید.

۲- سئوی داخلی سایت (در صفحه سئو)
مرحله دوم در بهینه سازی سایت، سئوی داخلی یا سئوی صفحه است. اگر منظورم خیلی ساده است، منظور از سئو داخلی چیست؟ یعنی مجموعه کارهایی که باید در سایت خود انجام دهید تا سایت خود را به بهترین نتایج در گوگل برسانید سئو داخلی نام دارد.

با بهینه سازی داخلی سایت، ابتدا باید سایت خود را برای مخاطبان خود و سپس برای گوگل بهینه کنید. در سئو داخلی باید یک سری کارها را کاملاً دائمی و مدام انجام دهید. اما یکسری کارها وجود دارد که می توانید یک بار انجام دهید، مانند استفاده از هاست با کیفیت، استفاده از قالب مناسب، بهینه سازی سرعت سایت و ...

اما باید به طور مداوم یک سری عوامل بهینه سازی داخلی مانند ایجاد محتوای هدفمند، بهینه سازی تصاویر، استفاده از فیلم و عکس با کیفیت در محتوا، استفاده مناسب از تگ ها، استفاده از عناوین جذاب و ... را در سایت انجام دهید.

نکته بسیار مهمی که باید در نظر داشته باشید این است که وقتی می خواهید سایت خود را برای گوگل بهینه کنید باید از هاست با کیفیت استفاده کنید. زمانی که سایت شما با کیفیت پایین میزبانی می شود، ممکن است پس از افزایش تعداد بازدید از سایت، سایت شما به حالت تعلیق در بیاید و این مسدود شدن هاست تاثیر بسیار منفی بر سئوی سایت شما خواهد گذاشت.

نکته مهم دیگری که باید در مورد بهینه سازی داخلی سایت به شما بگویم این است که وقتی محتوا تولید می کنید، باید آن محتوا را برای کاربران سایت خود ایجاد کنید.

محتوایی که ایجاد می کنید باید به گونه ای باشد که تمام نیازهای کاربران شما را برآورده کند و کاربر پس از مطالعه این مقاله نیازهای آنها را به طور کامل برآورده کند. این نیازها را برآورده می کند، که باعث می شود افرادی که به سایت شما مراجعه می کنند به شما و کسب و کار شما اعتماد کنند.

در ادامه در مورد بهینه سازی داخلی سایت بیشتر به شما گفتیم.

3- سئو سایت خارجی (سئو خارج از صفحه)
مرحله سوم بهینه سازی سایت خارجی یا سئو خارجی است. به عبارت بسیار ساده، بهینه سازی سایت خارجی به این معناست که شما یک سری کارها را خارج از سایت خود انجام دهید تا سایت خود را برای گوگل بهینه کنید. به عنوان یک لینک سازی طبیعی برای سایت، خرید رپورتاژ آگهی، ایجاد لینک رایگان و ...

اکنون که شروع به تولید محتوا برای تمامی کلمات کلیدی انتخابی کرده اید و تمامی فاکتورهای داخلی سئو را به طور کامل رعایت کرده اید، اکنون زمان افزایش قدرت صفحات سایت است.

یکی از مهمترین کارهایی که باید در سئوی خارجی انجام دهید، ایجاد بازخورد با کیفیت است. به زبان بسیار ساده، معنی لینک ها این است که شما به سایت خود در داخل سایت هایی لینک می دهید که به شما اجازه می دهد به صفحات سایت خود لینک دهید. قدرت صفحه ممکن است افزایش یابد.

لینک سازی یکی از مهم ترین مراحل سئوی خارجی است. بنابراین اگر می خواهید لینک های اولیه زیادی برای سایت خود ایجاد کنید، حتما مقاله آموزش لینک سازی را مطالعه کنید.

این را هم بگویم که اگر به صورت غیر اصولی شروع به website ایجاد بک لینک برای سایت خود کنید، ممکن است سایت شما به کلی از اولین نتایج گوگل حذف شود. شما باید به صورت کاملا طبیعی لینک های طبیعی برای سایت خود ایجاد کنید.

یکی از بهترین راه‌ها برای بهینه‌سازی سایت خارجی، خرید رپورتاژ آگهی است. شما در سایت هایی که سطح اعتماد بسیار بالایی دارند پرداخت می کنید تا به سایت شما در سایت خود لینک دهند. اگر می خواهید بهترین نتیجه را از رپورتاژ آگهی بگیرید، حتما مقاله آموزش رپورتاژ آگهی را مطالعه کنید.

البته در مورد بهینه سازی خارجی سایت بیشتر صحبت کردیم.



هدف از بهینه سازی سایت چیست؟


هدف از بهینه سازی سایت این است که سایت شما را به بالای گوگل برساند و برای افرادی که به محصولات و خدمات شما نیاز دارند راحت تر شما را بیابند و محصولات شما را به طور کامل آنلاین ارائه دهند.

البته هدف از بهینه سازی وب سایت به هدف و استراتژی شما بستگی دارد. هنگامی که سایت خود را راه اندازی کردید، ابتدا باید به طور کامل هدف خود را تعیین کنید.

آیا هدف شما افزایش تولید است؟




آموزش سئو (0 تا 100): دوره جامع سئو مبتدی تا پیشرفته

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *